Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

Απρίλιος 2015

  • Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αναγκαίες μετατοπίσεις των δικτύων αποχέτευσης & ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ, των δικτύων ΕΠΑ και των δικτύων ΟΤΕ στο προσκείμενο της διαδρομής του ΤΡΑΜ πεζοδρόμιο της Γρ. Λαμπράκη. Επίσης, πραγματοποιούνται οι αναγκαίες μετατοπίσεις των δικτύων αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ στο προσκείμενο της διαδρομής του ΤΡΑΜ πεζοδρόμιο της Ομηρίδου Σκυλίτση (πλατεία Ιπποδαμείας – 34ου Συντάγματος) καθώς και των ομβρίων και αποχέτευσης στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της Μ Ασίας.
  • Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή τεχνικών έργων στην περιοχή της προβλεπόμενης στάσης Καραϊσκάκη, στην αναστροφή της Λαμπράκη, κλπ.
  • Ξεκίνησαν οι εργασίες για την εγκατάσταση συστημάτων υπογειοποιημένων κάδων (Φρεαττύδας, απέναντι πεζοδρόμιο Λαμπράκη, απέναντι πεζοδρόμιο Εθνικής Αντιστάσεως). Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σε ένα ακόμη κόμβο της Ακτής Θεμιστοκλέους (της Κωλλέτη). Ξεκίνησαν επίσης οι εργασίες διαμόρφωσης του κόμβου Μπουμπουλίνας με Γρ. Λαμπράκη και του προσκείμενου πεζοδρομίου της Μικράς Ασίας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης της πλατείας Αλικάκου, του απέναντι της διαδρομής του ΤΡΑΜ πεζοδρομίου της Εθνικής Αντιστάσεως, της αναστροφής Λαμπράκη (περιοχή διέλευσης τροχιόδρομου), των πεζοδρομίων της γέφυρας Λαμπράκη, κλπ.
Print Friendly, PDF & Email
WCAG