Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

Αύγουστος 2023

Καλαμαριά Αύγουστος 2023
  • Σταθμός ΝΟΜΑΡΧΙΑ (Σταθμός και Διασταύρωση): Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες τοποθέτησης πυράντοχων καταπακτών, ενώ ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης επί της οδού Μητρ. Κυδωνιών.
  • Σταθμός ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες τοποθέτησης πυράντοχων καταπακτών.
  • Σταθμός ΑΡΕΤΣΟΥ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης των θερμοσιφώνων του συστήματος ύδρευσης. Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες κατασκευής πλακοστρώσεων & υποδομών δικτύου φωτισμού – άρδευσης στο επίπεδο της οδού και τοποθέτησης δαπέδου από γρανίτη στο επίπεδο της αποβάθρας.
  • Σταθμός Ν. ΚΡΗΝΗ: Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες  κατασκευής πλακοστρώσεων και  ασφαλτόστρωσης στο επίπεδο της οδού. Επίσης βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες εγκατάστασης οικίσκου ανελκυστήρα, ενώ ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης των τροχιών ανάρτησης εξοπλισμού του συστήματος αερισμού σηράγγων.
  • Σταθμός ΜΙΚΡΑ (Σταθμός και Διασταυρώσεις): Στον σταθμό την 1η και τη 2η διασταύρωση βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες εγκατάστασης του συστήματος πυρανίχνευσης, ενώ στην 1η διασταύρωση ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης των τροχιών ανάρτησης εξοπλισμού για το σύστημα αερισμού σηράγγων.
Print Friendly, PDF & Email
WCAG