Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

Οκτώβριος 2016

  • Στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου, ολοκληρώθηκε η μετατόπιση αγωγού ομβρίων στην περιοχή από Καραολή Δημητρίου μέχρι Μυρτιδιωτίσσης ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται χωματουργικές εργασίες τροχιοδρόμου στην ίδια περιοχή.
  • Στην οδό Μικράς Ασίας, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου από τη γέφυρα Παπανδρέου μέχρι την είσοδο στην Γρ. Λαμπράκη (μετά την αναστροφή), εκτός περιοχής pocket. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου στη γέφυρα Παπανδρέου όπου έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες επιδομής.
  • Στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μετατόπισης ΟΚΩ, οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στο απέναντι πεζοδρόμιο καθώς και οι εργασίες τροχιοδρόμου και αστικού σχεδιασμού του προσκείμενου πεζοδρομίου (συμπεριλαμβανομένων των στάσεων Λαμπράκη και Ευαγγελιστρίας) από την αναστροφή Λαμπράκη μέχρι τη Βενιζέλου. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής της στάσης Δεληγιάννη.
  • Στην οδό Βασ. Γεωργίου, εφαρμόστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο υπόλοιπο της οδού (Ηρώων Πολυτεχνείου έως Εθνικής Αντιστάσεως). Σε εξέλιξη βρίσκεται η αρχαιολογική ανασκαφή στη θέση κατασκευής του Υ/Σ.
  • Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες μετατόπισης ΟΚΩ καθώς και οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου από την οδό Ιπποδαμείας μέχρι την οδό Τσαμαδού. Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή τροχιοδρόμου στην περιοχή.

(η αναφορά σε απέναντι και προσκείμενο σχετίζεται με την χωροθέτηση της κυκλοφορίας του ΤΡΑΜ).

Print Friendly, PDF & Email
WCAG