Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa

Ιούλιος 2016

  • Στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, ολοκληρώθηκε ο αστικός σχεδιασμός της στάσης Λαμπράκη καθώς και ο τροχιόδρομος από την οδό Διστόμου μέχρι την οδό Βενιζέλου. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου από την αρχή της οδού Λαμπράκη μέχρι την οδό Διστόμου, οι εργασίες κατασκευής της στάσης Ευαγγελίστρια καθώς και οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στο υπόλοιπο προσκείμενο πεζοδρόμιο (Βενιζέλου – Γεωργίου).
  • Στην οδό Βασ. Γεωργίου, ξεκίνησαν οι εργασίες εκσκαφής τροχιοδρόμου και σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ΟΚΩ (κάθετες διαβάσεις ΔΕΗ) και μετατόπισης αγωγού ομβρίων στον κόμβο Β. Γεωργίου και Εθν. Αντιστάσεως. Σε στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται ο αστικός σχεδιασμός στο απέναντι πεζοδρόμιο (Φίλωνος – Εθν. Αντιστάσεως).
  • Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, ολοκληρώθηκε η αρχαιολογική ανασκαφή για τον τροχιόδρομο και τη στάση στην περιοχή Αγίας Τριάδας και σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή τροχιοδρόμου από την οδό Ιπποδαμείας έως την οδό Γεωργίου καθώς και ο αστικός σχεδιασμός στο προσκείμενο πεζοδρόμιο.
  • Στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση, ξεκίνησαν οι εργασίες μετατόπισης δικτύων ΟΚΩ (περιοχή από γέφυρα Λαμπράκη-Τζαβέλλα).

    (η αναφορά σε απέναντι και προσκείμενο σχετίζεται με την χωροθέτηση της κυκλοφορίας του ΤΡΑΜ).

Print Friendly, PDF & Email
WCAG