Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
  • Στην οδό Μικράς Ασίας, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου (από τη γέφυρα Παπανδρέου έως την αναστροφή) καθώς και οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στο προσκείμενο πεζοδρόμιο.
  • Στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή τροχιοδρόμου στο τμήμα Διστόμου έως Πύλης. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μετατόπισης αποχέτευσης (Γορτυνίας – Ολυμπίας), κατασκευής τροχιοδρόμου από την Γέφυρα μέχρι Βενιζέλου, αρχαιολογικής ανασκαφής στην περιοχή της στάσης Ευαγγελίστριας καθώς και οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στο προσκείμενο πεζοδρόμιο.
  • Στην οδό Βασ. Γεωργίου, έχει ολοκληρωθεί ο αστικός σχεδιασμός στο απέναντι πεζοδρόμιο από Λαμπράκη έως Φίλωνος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κάθετων διαβάσεων ΔΕΗ.
  • Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες αρχαιολογικής ανασκαφής στην περιοχή τροχιοδρόμου και της στάσης Αγίας Τριάδας, οι χωματουργικές εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου από Τσαμαδού έως  Ιπποδαμείας καθώς και οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στο προσκείμενο πεζοδρόμιο.
  • Στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες μετατόπισης δικτύων ΟΚΩ (ΕΥΔΑΠ και Φυσικό Αέριο) καθώς και οι εργασίες εγκατάστασης συστημάτων υπογειοποίησης κάδων στο προσκείμενο πεζοδρόμιο.
  • Στη στάση ΣΕΦ και την πλατεία Αλικάκου, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου.(η αναφορά σε απέναντι και προσκείμενο σχετίζεται με την χωροθέτηση της κυκλοφορίας του ΤΡΑΜ).
Print Friendly, PDF & Email
WCAG