Διαδικτυακή Πύλη - Ελληνικό Μετρό Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. logo espa
Καλαμαριά Ιούνιος 2023
  • Σταθμός ΝΟΜΑΡΧΙΑ (Σταθμός & Διασταύρωση): βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες τοποθέτησης ηχομονωτικής επένδυσης πετροβάμβακα στους χώρους εξοπλισμού αερισμού σηράγγων, καθώς και εργασίες εγκατάστασης τροχιών ανάρτησης του εξοπλισμού του συστήματος αερισμού σηράγγων. Στην περιοχή της Διασταύρωσης, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες εγκατάστασης σχαρών και γειώσεων.
  • Σταθμός ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες τοποθέτησης υαλοπινάκων στα ανοξείδωτα κιγκλιδώματα καθώς και εργασίες τοποθέτησης ακουστικής επένδυσης πετροβάμβακα στους χώρους εξοπλισμού αερισμού σηράγγων. Επίσης βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες εγκατάστασης των αυτόματων θυρών αποβαθρών, καθώς και εργασίες εγκατάστασης τροχιών ανάρτησης του εξοπλισμού του συστήματος αερισμού σηράγγων.
  • Σταθμός ΑΡΕΤΣΟΥ: Βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες τοποθέτησης υαλοστασίων στα επίπεδα -1 & -3, κατασκευής πλακοστρώσεων και υποδομών δικτύων φωτισμού και άρδευσης, στο επίπεδο της οδού, καθώς και εργασίες εγκατάστασης τροχιών ανάρτησης του εξοπλισμού του συστήματος αερισμού σηράγγων. Επίσης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καλωδίωσης  του συστήματος αυτόματων θυρών αποβαθρών,  καθώς και οι εργασίες εγκατάστασης σχαρών, γειώσεων σχαρών και καλωδίωσης του δικτύου φωτισμού στο επίπεδο της αποβάθρας.
  • Σταθμός ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ: Ολοκληρώθηκαν εργασίες τοποθέτησης δαπέδου από γρανίτη στην αποβάθρα, καθώς και οι εργασίες εγκατάστασης των υπερυψωμένων δαπέδων στους χώρους του εξοπλισμού αδιάλειπτης παροχής ισχύος και του εξοπλισμού σηματοδότησης. Επίσης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καλωδίωσης και ανεξάρτητων δοκιμών (SAT) του συστήματος αυτόματων θυρών αποβαθρών.
  • Σταθμός ΜΙΚΡΑ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καλωδίωσης και ανεξάρτητων δοκιμών (SAT) του συστήματος αυτόματων θυρών αποβαθρών και οι εργασίες εγκατάστασης σχαρών, γειώσεων σχαρών και καλωδίωσης του δικτύου φωτισμού στο επίπεδο της αποβάθρας. Βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες τοποθέτησης υαλοστασίων, στο επίπεδο -1, καθώς και εργασίες κατασκευής πλακοστρώσεων και υποδομών δικτύων φωτισμού και άρδευσης, στο επίπεδο της οδού.
Print Friendly, PDF & Email
WCAG